De private stichting be.Source heeft, op 14 december 2014, het 6de Concert des Cœurs voorgesteld in de kerk van Onze-Lieve-Vrouw ten Zavel te Brussel:

Op 14 december 2014, om 15u00

Een sfeervol maar eigenzinnig kerstprogramma
Uitgevoerd door
Het Vlaams Radio Koor

Van de beroemde Vespers van Rachmaninov
Tot legendarische Kerstliederen van Amerikaanse crooners

Programma

Tickets

Melding

Het project dat in 2013 werd ondersteund

De netto opbrengst van het Concert des Coeurs 2013 en 2014 werd overgedragen aan de VZW Compagnons Depanneurs - C-Dienst

De stichting be.Source steunt sinds Januari 2013 de VZW Compagnons Dépanneurs - C-Dienst en heeft met haar "Senior-in-Action" opgericht, een programma dat be.Source volledig financiert, om meer behoeftigen te helpen.  Doel: vrijwillige senioren ertoe aan te sporen de teams van de C-Dienst te komen versterken, om het aantal "werven" in de woning van minstbedeelden in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest merkelijk te verhogen.

> Meer weten

Op 14/12/2014 werd het Concert des Coeurs gewijd aan traditionele Kerstliederen van Amerikaanse crooners en de bekende Vespers van Rachmaninov, uitgevoerd door het Vlaams Radio Koor. 

In de voorgaande jaren heeft het Concert des Coeurs, label van de stichting be.Source, verschillende kerstconcerten georganiseerd in de kerk van Onze-Lieve-Vrouw ten Zavel te Brussel, met muzikale ensembles, zangers, muzikanten die al grote bekendheid genieten zoals ... Meer weten

Foto Pierre Bollen   

De private stichting be.Source werd in 2010 in Brussel opgericht. De stichting wil verenigingen zonder winstoogmerk (VZW's) steunen om het lot van minderbedeelden te verbeteren.

"Hulp aan Senior, Hulp door Senior", 1ste project van be.Source, heeft tot doel om minderbedeelde senioren te helpen en bejaarden aan te sporen om vrijwillig de handen uit de mouwen te steken voor behoeftigen, op gebiet van mobiliteit, eenzaamheid, cognitieve veroudering, ontspanning en intergenerationnele banden.