De private stichting  stelt haar 10de Concert des Cœurs voor

Op 16 december 2018, om 15u30

Binnenkort meer details

Tickets Affiche

Ten gunste van minderbedeelde senioren

De netto-opbrengst van het Concert des Cœurs gaat integraal naar "Hulp voor Senior, Hulp door Senior", een project van de Private Stichting be.Source dat enerzijds minderbedeelde senioren wil helpen ("Hulp voor Senior") maar anderzijds ook senioren wil aansporen zelf vrijwillig de handen uit de mouwen te steken voor minderbedeelde senioren ("Hulp door Senior").

Concert des Cœurs heeft gedurende drie jaren aan be.Source toegelaten om de projecten van de Vereniging der Parochiale Werken (VPW) van Brussel-Centrum te ondersteunen. Sinds 2012 draagt het concert bij aan de ontwikkeling van de partnerships van be.Source in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest ( "Senior-in-Action", "Visit-a-Senior", "Singing Seniors", "Well-being for Seniors" en "Seniors'Daytime" ).

> Meer weten

Op 17 december 2017 werd Concert des Coeurs gewijd aan Kerstliederen. Deze werden uitgevoerd door het knapenkoor de Pastoureaux "Les petits chanteurs de Waterloo"onder de muzikale leiding van Philippe Favette. Zowel tijdens de meer dan 1000 concerten die zij in België gaven, als tijdens tournees over de hele wereld deden de Pastoureaux een uitzonderlijke ervaring op en kregen ze een internationale faam. Hun altijd weer enthousiaste publiek vergroot ook het gemak waarmee ze optreden.

 

Photo Pierre Bollen
Photo Pierre Bollen

In de voorgaande jaren heeft het Concert des Coeurs, label van de private stichting be.Source, verschillende muzikale ensembles, zangers en muzikanten voorgesteld die al grote bekendheid genieten, zoals ...

Meer weten

A new Source of Social Solidarity

De private Stichting be.Source werd in 2010 in Brussel opgericht.

be.Source spitst haar projecten toe op huisvestiging, gezondheid en onderwijs om betere levensomstandigheden aan minderbedeelde ouderen aan te bieden.

Daarvoor treedt ze in vijfvouding op: mobiliteit, vrijetijdsbesteding, behoud van cognitieve functies, intergenerationele uitwisselingen en strijd tegen eenzaamheid.

Meer weten